Thursday, February 9, 2012

Notty Boy Ni

salam semua
pejam celik pejam celik dah bulan dua dah 
makna nye nawfal dah nak cukup setahun
insyallah 24hb ni cukup la tahun nye (^_^)

ok moh kite layan citer dak kecik ni
agak-agak la kan...budak2 kecik ni mmg suke kot masuk lam tempat2 sempit
tempat yang muat2 ngan badan diorg
tak cayer????....cer tengok ni

ha kemain lagi dia kan
ni meja pc ni...muat lak dia masuk lam tu
time ni abgs dok main nyorok2...so dia pun nak join gak la kot hehehehe

tgk la tu
siap leh masukkan semua badan lam tu
muka pun cam muka tak bersalah 
ni mesti dia bajet abgs dia tak leh jumpe bila dia nyorok kat situ ekekekeke

hahahaha time ni abgs dah jerit-jerit kat dia
cakap dah jumpa nawfal hehehehe

ni tak tau la posing cenggana
kali ni pose mesti masukkan jari lam mulut

alalalalala tomey tomey ni (^__^)
senyum bile abgs agah-agah dia
suke sgt pic ni

ni konon kuarkan skit je muka
nak test abgs nmpk dia ke tak ekekekeke
mcm-mcm la nawfal ni


lately ni umi perasan...si nawfal ni mmg suke main nyorok2 kat tmpt yg muat2 ngan badan dia
cam yang pernah umi citer kat sini dan sini
cam ni la ragam anak kan
yang bisa buat kiter senyum dan ketawa kekekeeke

happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 comments:

lieyalatif said...

iye la kak...nawfal suke explore tempat2 camtu kan....org suggest akak beli kan khemah mainan yg kecik tu la kak...mesti nawfal suke main dlm tu.....abang2pun leh join seklai...sure kecoh satu umah....

Izan Ishak said...

alahai nawfal ni.. geram tgk dia suka sangat menyelit2 kat tempat sempit tu. rasa adventure lah tu kan umi... hehe....

ikiqzana said...

Ye la sekejab jer nawfal nak setahun umur dia. Nanti bole sambut birthday yg pertama.

Biasa la umi dak tecik mmg suker main nyorok2 tambahan lg abg2 suker melayan. Suker negok pic nawfal.. Comel dia Seyum.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat