Tuesday, February 21, 2012

Sedey sob... sob... sob...

salam pagi semua
ari ni mood ada sedey skit
sbb nye dak kecik tu pun sedey
nak tau nape dia sedey
sbb dia kena GIGIT ngan kawan dia kat taska
uwaaaaaaa...mood terkejut ok

tgk la pic ni
muka sedey
kejadian berlaku kat taska smlm petang
time umi amik dia petang smlm 
cikgu dia bg tau dia kena gigit
terperanjat umi sekejap
terus tanya cemana leh kena gigit tu
tak pernah-pernah dia kena gigit
lalu citer cikgu nye
masa tu dia ngah minum susu sambil baring-baring kat tempat tido dia
pastu tak tau cemana kawan dia tu leh dtg then gigit dia
cikgu dia citer nawfal nangis tak kuar suara
uwaaaaaa....cian...mesti dia sakit sgt2 time tu

ni la gigitan kawan dia tu
merah ok...tempat gigit tu belah kanan kat belakang
cemana la kawan dia tu leh gigit dia
nak kata dia kacau org...jauh sekali tidak tau
sbb nawfal ni slalu tak kacau org huhuhuhu
nak kata kawan dia geram sbb nawfal ni bam bam....oooo tidak...nawfal ni kecik comei je

psssttt jom kiter babab budak tu nak

happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 comments:

Cik Ecah said...

alolo....
ciannya dia....xpasal2 kene geget dgn kawan...
muke syedihhnyer..

LYAfrina said...

olooo.. ciannya kna gigit...
teruk gak nmpk kesan gigitan tu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kejadian mengigit ne mmg selalu jadi kat taska so cikgu2 kena extra care..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ciannye dia..teruk juga tgk gigtan tu..mesti sakit tu..gigi budak tu gatal kot..jom kita babab..

Anum said...

ala ciannya dia

YaYaNsMuM said...

Alahai, ciannye. Nak buat cemana kan...budak2...salam kenal.:)

Ardini Humaira said...

meh nak sapu ubat meh :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat