Monday, February 13, 2012

Tagging La Senang Kan

salam semua
minggu ni tggl la umi ngan 3 hero kecik kat umah
hero besar a.k.a mr.papa g kursus sampai khamis
huhuhuhu.....ni kira nye 1st time bg umi tuk handle 3 hero tu sensorng
insyallah...i can do it  hehehehe

ok ni nak citer
kalu pasal gosok baju sekolah, kemas beg skolah mmg keje umi
tapi kalu bab nak masukkan buku-buku irfan dalam beg
ha yang tu mmg tugas mr.papa
hari-hari tetiap mlm mmg tu la keje mr.papa
tapi bermula ari ni sampai khamis, semua tu jd keje umi (mggu ni je la)
sbb mr.papa tak dek kan

maka nye nak senang kan keje umi yang dah sedia byk keje ni
umi suh mr.papa tagging kan aje buku-buku irfan tu ikut hari
haaa korang paham tak maksud umi
oooo tak paham yeh...moh tgk pic byk ni
(^__^)

ha ni la maksud umi
tagging kan setiap buku tu untuk hari-hari yang sepatutnya irfan bw ke skolah
kalu yg hari-hari kena bawa...yg tu umi tagging kan EVERYDAY
ni semua yang skolah kebangsaan nye a.k.a sekolah pagi

yg kat bawah ni plak sekolah agama a.k.a sekolah petang
senang kan...tak yah la umi nak selak-selak jadual nak tgk kan
suke tak ekekekeke
bagi umi opkos la suke ngeeeeeeeeeeeeee
actually umi dapat idea ni pun masa BW kat blog kasih amani
salute la kat owner blog tu sbb berjaya kuarkan idea cenggini
and secara tak langsung dpt senang kan keje umi
and rase nye ibu-ibu lain yg ada ank skolah pun leh wat cam ni gak
btul tak ??? ehehehehe

orait tu la kisah tagging ni
pasni mmg tak dek masalah la kan

happy blogging
**** menghitung hari sampai khamis huhuhu...cepat laaaaaaaaaaaaaaa (^_*)  ****

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

lieyalatif said...

ni kire akak tgk rindu-rinduan2 le nie yeak...tak pe kak, tak lame dah kamis tu heheeheh

tu le kak, kreatif kan si filla tu....senang keje kite nak kebek2 buku anak2 heheeheheh....

Huda said...

Terima kasih banyak-banyak atas idea ni, tak terfikir lak sy..hari2 asik kena nengok jadual jer..Balik ni nak terus buat tagging..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kreatif...Bagus juga buat macam ni..memudahkan kerja...^^

Anum said...

idea yang kreatif :)

LYAfrina said...

a ah..lg senangkan...
kalo tgk jadual hari2 pon..blh tsalah gak kan..jd lebih cpt n mudah..

Ardini Humaira said...

bagus kak wat cemni :D

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat