Wednesday, March 14, 2012

Nak Main Jugak

salam semua
ari ni update blog dengan citer nawfal lagi
sila jangan boring ye kihkihkih

budak kecik ni sebenarnya tgh jeles dgn abg-abgnya
jeles pasal abgs leh main scate board..tapi dia tak leh
sbb dia kan tak leh jalan lagi time tu huhuhu
so dua tiga menjak ni bile kaki tu dah stabil jalan mula dia start misi balas dendam hahahaha

citer ni berlaku minggu lepas gak time umi cuti jaga dia yang demam
kan umi dah citer budak ni kalu demam mmg tak mcm demam
ligat yang amat
tgk la ni...main scate board ok
jenuh dah umi sorok bawah kerusi..boleh plak dia amik kuar then main
time ni dia just duduk jek at atas tu
tolak-tolak gerakkan scate tu ngan kaki
oooo sungguh bijak ok hehehee

tgk la tak mcm org demam kan
siap ketap-ketap bibir lagi
nak tunjuk hebat kat umi la tu hahahhhaha


ok ni percubaan seterusnya nak berdiri atas tu
opsss NO NO NO...mmg umi sound awal2 tak bg buat camtu
then mula la muka cebek-cebek

tapi kan dia ni mmg pantang nmpk scate tu la
sbb ada ari tu umi tgk dia dah pun berdiri atas scate tu sambil tangan pegang2 kat kerusi or meja pc tu
alih-alih amik jatuh...sib baik time tu umi cepat dpt la sambut dia
time sambut tu mulut umi ni mmg tak berenti la
dok pot pet pot pet marah kan dia la
dah kena cam tu terus nangis ngada-ngada huhuhuhuhu

ok dah penat dok sorong-sorong...
maka inilah jadinya
terbaring je kat lantai...amik nafas hehehe
pastu sambung main lagi
ni la budak namanya nawfal al-amin
sekian citer umi pasal dak kacak ni

happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

Anum said...

cutenya
yang penting ada usaha nak mencuba kan sis

yatt said...

kejap je dah besar dah naufal :)

Diana @ bilakukatacinta said...

tengok2kan dia umi..takut dia naik atas skateboard tu. bukan apa..nt jatuh kpl kena lantai..dah lah tile..huhu...

Izan Ishak said...

teringin ye nawfal nak main skate cam abang2nye. tapi bahaya juga tu kalau kita terleka sikit...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat