Tuesday, September 18, 2012

Kami D Sayang

salam semua
wah ari ni lemau nye nak keje...maklum la cuti lama kan (3 hari je pun ehehehe)
sampaikan mr.papa confius...dia ingat ari ni ari isnin, still cuti
adoiiii...sib baik umi nye ada...kalu tak mau nye mr.papa cuti ari ni ekekekeke

orait uols...kali ni story pasal Jamuan raya lagi
maybe ni last entry pasal raya
(opsss ye ke...ke ada lagi yg blum up kali sini, nnti i check kat draf ye huhuhu)
ari Jumaat lepas, taska nawfal a.k.a Taska D Sayang KKM wat jamuan raya
makanya umi pun menghadirkan diri la

majlis start kul 3:30 petang gitew
umi datang pun dah lambat, so masuk-masuk dah penuh ngan parents
opsss...si irfan sibuk nak join kan diri gak
ponteng kafa petang tu dengan izin mr.papa


si nawfal yg comei berbaju melayu pink purple siap bersampin ehehehe

ok ni ucapan dari pengerusi
ucapan yg diberi pun ringkas sgt...mmg i loike lah
then terus ke agenda utama
pelagi...makan-makan laaaa

snap-snap pic ngan dulu sesambil top up makanan
ni berpicasa ngan mama hana

sib baik ada irfan..leh gak tlg tgk-tgk kan nawfal time umi doko ceduk makanan
(^__^)
tgk la tu khusyuk dok tgk i-pad
layan cartoon

mood budak ni baik je ari tu
so dpt la umi makan ngan tenang aman damai ehehehe

budak ni kalu ada game baru kat i-pad mmg layan je la

waaaa ada geng la...hana pun layan i-pad la
semua dok keliling dia
maklum la princess kan ehehehehe

ok menu tuk jamuan tu adalah byk
so jom tgk picas makanan lak
ada sebahagian menu ni potluck dari parents
umi ngan mama hana just bagi coklat choclairs je

air kotak, cupcakes yang tomei-tomei
pokodot pun adoooo

sudut air

ok yg ni lak...laksa penang and mihun sup
shedapppppp
umi diberitahu menu ni dimasak oleh cikgu-cikgu kat taska
waaaaaahhhhhh....caya lah 

cakes, puding caramel and jelly

mcm-mcm adoooo....mmg kenyang perut ok
paling cepat abis....sosej ngan nugget tu
sekejap je dah licin

penuh ngan parents yang dok jamu makanan
mmmg meriah...makan sambil layan anak-anak masing2

US!!!

susah nya la hai nak snap picas si nawfal ni
asik dok gerak saa gerak sini
pic yg dpt pun blurrrr
 ok la abis sudah citer ni
hope terubat la windu uols nak tgk dak kecik ni
(^__^)

happy blogging and thanks for reading

3 comments:

Anum said...

anum pun lemau nak pg keja
hehe

...sWeeT uMi... said...

Anum...lemau kan, biasal a cuti pjg huhuhu...bebudak ni pun kena kejut 2 3 kali suh bgn (",)

mama rifQy said...

alahai comey je naufal ni berbaju melayuu..suke tengok! part ucapan pendek tu mmg suke kan..sbb cepat la boleh makan!!

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat