Tuesday, November 19, 2013

Fenomena Sekarang Bitstrips


hai selamat pagi....ari ni keje kat ofis ni tak menimbun cam biasa so leh la nyelit skit utk update blog ni ekekeke
ni umi nak kongsi citer pasal satu apps yg ramai dok guna skrg ni
umi conpom ramai yg dah tau pasal apps ni...app Bitsrips ni cam carton dlm comic gitu...icon dia comel-comel jek...bila dah install then terus godek-godek...rasa cam auwwww best nya....


apa yg best nya kita leh implimentasikan dia ngikut situasi yg kite nak...contoh cam mood elok or tak elok...leh je search dlm tu then kuar la cartoon yg bersesuaian tu....
kat bawah ni salah satu watak yg umi buat dlm fb umi heheheh
cool je nmpk kan hahahaha

kalu yg kat atas td icon umi sorang je...ha yg kat bawah ni ngan kwn plak
korang leh je add kekwn fb tu utk jd salah satu watak dlm comic tu...
cemana owsem tak (^___^)

ok pada sesapa yg dah install and guna apps ni meh add umi skali
leh kiter create story comic yg best-best hehehehe
so selamat berBitstrips semua

(^__^)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang menjadi kegilaan kan bitstrip ni, farah pun layan juga....

Queen Teratai said...

xmo terjebak...

mysha said...

hehehe ramai dah kan kak yg guna hehehe.. mg cute pun hik3

Cik Puan Rara said...

rara dh malas nk main dh skrg.eehehehe.hai ummi.salam kenal!

LYAfrina said...

hihi... nk d/loa x terd/load lg.. hmpir tjebak jgk ni

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat