Saturday, June 21, 2014

Nasi Goreng kasih Sayang Papa

Assalamualaikum

Tengahari td umi mcm penat dan rasa badan ni nak rehat bersantai-santai kat umah je...kiranya tak nak buat apa-apa keje, just lepak tgk tv, makan, tido, solat je hehehehe....oooo heavennya....nasib baik la mr papa faham, mmg betul-betul dapat rest hari ni

And suprise...mr papa buat nasi goreng kasih sayang...walaweiii ni yg sayang mr papa ni...eh tapi kan sedap...bertambah-tambah umi ngan anak-anak makan hehehehe



Nasi goreng ni simple je tapi sedap sgt...ye la goreng dgn penuh kasih sayang kan

(^______^)

2 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

walaupun simple bila dimasak dgn kasih sayang menambahkan kesedapan masakan tu..sekali sekala en.suami masak memang best.. :)

cik didiey said...

ce bg resepi nasi goreng kasih sayang ni pulak kak. hihi
didiey suka masak nasi goreng rencah ikan bilis. ikut mcm org dulu2 :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat